PTV Vision Traffic


ELECTRONIC SOLUTIONS este noul Partener de Distributie in Romania Distribution al PTV Group, o companie de top in solutii software inteligente pentru logistica transportului, planificarea traficului si managementul traficului.

Eu PTV Group imbunatateste mobilitatea si transportul - prin utilizarea software-ului la nivel mondial, a datelor si a cunoștințelor științifice dobândite în urma a patru decenii de experiență în planificarea și optimizarea mobilitatii oamenilor și bunurilor. Recunoscut ca jucătorpe piața mondială cu tehnologie germană, compania ajută orașele, companiile și oamenii să economisească timp și bani, să sporească siguranța rutieră și să reducă la minimum impactul asupra mediului. Bazându-se pe experiența lor unică în fiecare aspect al mobilității, PTV susține un flux de trafic fără probleme.

Mai mult de 2500 de orașe utilizează produse PTV. Calatoriile si rutele pentru un milion de vehicule sunt planificate cu produsele lor. Modelul european de transport, care cuprinde toate transporturile de pasageri și transportul de mărfuri în Europa, este dezvoltat folosind aplicatiile PTV. Compania are în prezent peste 700 de colegi din întreaga lume angajați să conducă performanțele ridicate ale produselor. Sediul central al PTV, situat în inima regiunii tehnologice din Karlsruhe, găzduiește centrul de dezvoltare și inovare al companiei. De aici, PTV planifică și optimizează tot ceea ce inseamna oameni și bunuri în întreaga lume - este ideea centrală care a însoțit grupul de la înființarea sa în 1979.
Pentru mai multe informații despre PTV Group, faceți click aici.

Prin acest acord de distribuție pentru softwarele PTV, ELECTRONIC SOLUTIONS își extinde profilul la segmentul aplicațiilor software pentru planificarea strategică și planificarea operațională în transportul multimodal, precum și în planificarea rețelei de transport.
Soluțiile software concepute pentru transportul privat, transportul public și operatorii de transport feroviar permit atât modelarea cererii de transport și planificarea traficului la nivel macroscopic, cât și analiza microscopică detaliată.

Aplicatiile PTV acopera 3 domenii ale beneficiilor:

  • avantajele tehnice (ex., evaluarea performanțelor)
  • avantaje economice (ex., costul, sistemul de tarifare)
  • avantaje politice (ex., scenarii de investiții și de impact)

Informatii suplimentare despre produsele PTV Software:

PTV Group si ELSOL la conferinta Smart Cities of Romania!


Invitam toti clientii aplicatiilor PTV si clientii potentiali interesati sa se alature conferintei Smart Cities of Romania unde PTV Group si ELSOL vor prezenta in sesiunea tematica Smart & Green Mobility o gamă largă de solutii avansate de mobilitate prin intermediul celor mai recente proiecte.

Ne puteti gasi, de asemenea si la standul PTV Group din zona Expozitiei, unde vom prezenta viziunea integratoare asupra viitorului oras inteligent!


Evenimentul Smart Cities of Romania va avea loc in Bucuresti, Romania pe 30 octombrie, la Crowne Plaza Hotel, un eveniment dedicat promovarii de concepte si tehnologii, dar mai ales schimbul de informatii si cunostinte, acumulate in cele mai recente proiecte.

Pentru mai multe informatii click here.

 


Copyright © 2018 Electronic Solutions Ltd. All rights reserved. Design Silvia Andreea Voicu.

Tel: + 40 21 665 40 06 , Fax: + 40 21 224 53 15

E-mail: office@elsol.ro